fbpx

Războiul lui Kay

Am fondat canisa de Rottweiler War Of Kay House în anul 2017. „Războiul lui Kay” s-a născut în urma trecerii în neființă a lui Kay De Ycul, un câine excepțional. Pierderea lui Kay, împreună cu dragostea și pasiunea noastră pentru câini, au dat naștere unui vis care între timp a devenit realitate.

Ne-am dedicat absolut toată energia și pasiunea pentru a construi această canisă. Apoi ne-am documentat și am făcut o selecție extrem de atentă și bine documentată. Nu în ultimul rând, ne-am specializat în dresaj. Exemplarele noastre de montă sunt multiplu premiate la diverse concursuri și expoziții. Suntem recunoscuți la nivel intern și internațional pentru calitatea ridicată și standardele înalte pe care ni le impunem. Suntem de asemenea membri ai Asociației Chinologice Române.

De ce Rottweiler?

Pentru că această rasă este una specială, complexă. Cine a crescut un Rottweiler, nu va uita niciodată această experiență, acest conglomerat de trăiri, sentimente și schimburi fascinante de energie. Ei sunt robuști și impresionanți ca statură, dar manifestă o delicatețe afectivă unică. De asemenea, sunt iubitori, afectuoși și loiali, pot fi definiți ca și companioni speciali. Sunt în același timp paznici ideali, dar și „jucării de pluș” pentru copiii familiilor în care intră. În mâini rău intenționate sau necunoscătoare, pot deveni arme, dar noi nu ne dorim asta.

Suntem localizați în Buftea, județul Ilfov, o localitate înconjurată de păduri. Câinii noștri sunt cazați în condiții excepționale și au un program atent structurat. Timpul lor se împarte între odihnă, sport, joacă și dresaj, pentru a rezulta exemplare de o frumusețe fizică deosebită, cu caractere prietenoase și echilibrate.

Padocurile câinilor noștri beneficiază de încălzire pe timpul iernii și răcire pe timpul verii, apă curentă și spații atât la interior, cât și la exterior. Spațiile de cazare sunt construite din materiale de înaltă calitate, pentru a asigura siguranța câinilor. Câinii noștri sunt hrăniți exclusiv cu hrană premium.

Pentru că War Of Kay House s-a născut din dragoste și pasiune pentru câini în general, porțile noastre sunt deschise indiferent de rasă și pedigree. Oferim de asemenea servicii de tip pensiune canină, grădiniță canină, școală canină, transport și dresaj de ring.

Atunci când ne încredințezi câinele tău, garantăm că îl vom trata ca și cum ar fi câinele nostru. Va beneficia aceleași de servicii de cazare, antrenament și socializare de care se bucură câinii noștri.